Arkiv    Linker   Gjestebok


Nyheter 2003

04.11.03: Gatelys-stolpene har Nordvestnett a/s i dag begynt å montere sammen ogFørste stolpene som er satt opp sette opp. De har startet ved skolen og fikk satt opp 14 stolper på en dag - riktignok uten selve lysarmaturen. De vil i dagene fremover fortsette utover. Her er et bilde av noen av de første stolpene.

24.10.03: Vi vil med dette få gratulere Ellen Andreassen så mye med plassen i formannskapet i kommunen. Da det er kvotering på hvor mange kvinner som skal være med i formannskapene her i Norge, måtte man her i Vestnes slippe til helt ferske kommunerepresentanter i formannskapet. Det er vi veldig glade for at Ellen fikk fast plass der. Det vil også gjøre det hele ekstra interessant for henne, og kjenner vi Arne rett, så får hun helt sikkert god støtte og gode råd fra den kanten. Lykke til.

23.09.03: Websidene våre har nå fått en kalender der det er meningen at hvem som helst kan legge inn en hendelse. Vennligst prøv den og legg inn det du selv står ansvarlig for, eller om du vet om noe som skjer som også kan være av interesse for andre. (Sjekk den her)

16.09.03: Da er endelig kommunevalget over, og vi vil med dette få gratulere Geir Sætre og Ellen Johanne Andreassen med valget. De har kommet inn i det nye kommunestyret, så da får vi bare håpe at de kan greie å få Daugstad Skule inn i varmen igjen, og at de greier å holde styr på den nye ordføreren som ikke vil bedre trafikksikkerheten langs bygda vår.

04.09.03: Liv Villa og Steinar Kristensen har slått sine kunstneregenskaper sammen og satt i gang med målarkurs på Daugstad Skule. Det undervises da i to grener, blomster og troll måling og landskapsmaling. Her er det bare å ta kontakt om du ønsker å bli med. Følg linkene over for å se mer om deres arbeider. 

23.08.03: Vi vil med dette takke så mye for de som stod for årets sommerkafe, med Eva Jensen i spissen. Sommerkafeen er nå ferdig for i år, men vi håper 9.klassingene vil starte opp igjen dette populære tilbudet til våren igjen. Årets forkortede utgave av sommerkafeen gikk med kr.6.000,- i overskudd, og er overført til gatelyskontoen. Les mer om gatelysprosjektet her.

23.08.03: Daugstad Vel fikk kr. 5.000,- til fjellmerking for barn og unge  (Les mer)

23.08.03: Stordugnad for å grave ned fundamentene til gatelysa i dag (Les mer)Spelemannstreffet 2003 - Vaktstyrken gjør seg klare med Helge Ullsand i forgrunnen

02.08.03: Da er årets Spelemannstreff igang. Dessverre ble det ikke så flott ver som i fjor, og det vises også på besøkstallet. Men arrangørene er optimister og håper at det kommer mange på dansen. På bildet ser vi vaktene og Tresfjord Røde Kors gjøre seg klare til kveldens vakthold, samt Helge Ullsand i forgrunnen som kommer helt fra Oslo for å få med seg treffet.

17.07.03: Det blir Sommerkafe i år også :) Sommerkafeen er startet opp igjen, og vil holde åpent hver søndag (kl.16-20) og annenhver onsdag (18-21) - i allefall til ut august. 
    Inntekta vil gå til gatelys prosjektet, og om du vil hjelpe til på en søndag eller onsdag, så ta kontakt med Eva Jensen, tlf: 71 18 12 48. I uke numrene som er partall, vil kafeen være åpen på onsdager - da med toradermusikk i bakgrunnen.

09.07.03: Det ser ut til at de blir folkemusikk på Daugstadsætra i år også. Jan Inge kan opplyse om at det blir festival første helga i august, dvs. fra 1-3 august.

26.06.03: Ja, nå er startskuddet gått for gatelysa! Leif, Arne og Jørn begynte i dag med å grave ned fundamenta for stolpen .... (Les mer)

21.05.03: 17.mai arrangementet ble veldig bra i år, og har fått tildelt en egen side her på web'n. Følg linken, så finner du også ut hvem som er neste års 17.mai komite .....Her....

10.05.03: Programmet for 17.mai er nå klar, og det med selveste "Hælt åt læne" - Tormod Lien som årets 17.mai taler. Programmet er som følger: 
* 1100. Toget startar frå skulen og går "innover". (runden om kommunevegen på Sætre/Daugstad)
* 1200. Salg av lapskaus, kaffe, kaker, pølser, brus og is. Loddsalg og natursti
* 1330. trekning av gatelyslotteriet
* 1430. Leiker for barna
* 1530. Program i gymsalen med mellom anna:
- 17. Mai tale ved "hælt åt læne" Tormod Lien.
- Underholdning ved skoleborna
- Toradergruppa,
- Britt Elise Skram,
- Anna Villa,
- Trine Villa M/fl.
- Premiering
- Allsang

Medl. i 17 Mai komiteen 2003
Roger Valldal, Ellen Andreassen, Leif Løvik, Jan Nerbø, Arne Andreassen, Janne Valldal, Lise Rypdal, Beate Løvik, Hallvar Helset, Odd Kåre Villa, Johan Emil Andreassen, Bjørn Vegard Løvik, Torgeir Hansen, Eli Hansen, Janne Villa, Torill Sætre og Ståle Sætre.

03.05.03: Stordagen ble en stor dag for oss alle her på Daugstad, også vergudene støttet oss denne dagen. Den startet med sykkeltrim kl.12:00, der man kunne velge mellom to løyper. Enten frem og tilbake langs gangveien, eller "rundløypa" via skogsbilveien. Det var 116 deltagere, enten som syklet eller gikk en av løypene. Deretter gikk dagen slag i slag med sykkelferdighet, luftgeværskyting, hesteriding, middag, kaffe, kaker, tombola, loddbøker og ikke minst en solid underholdning. Liv Jorunn Håker og ikke minst vår egen Anna Villa, imponerte med flott sang. Forøvrig opptrådte Britt Elise Skram, John-Trygve Villa, Trine Villa, Karl Arne Frantzen og Daugstad Toradergruppe.
    Kl. 20 åpnet dørene på ungdomshuset, der Peder Kåre ble historisk. Han var nemlig den aller første, som på lovlig vis kjøpte seg en øl der. Det var underholdning ved John-Trygve og Trine Villa som hadde et par "best of"-seanser ispedd med noen nyheter, til stor latter og glede for et fulltallig publikum. Dansemusikken utover kvelden hadde de samme utøverne som på skolen tidligere på dagen, samt Odd Kåre Olafsen på trekkspill. Det var en fin stemning hele kvelden frem til kl.02 på natten da de fleste gikk hjem til sengs.
                                                                                                         Bilder og mer her.....

         Nøkkeltall for STORDAGEN:                                             
* 116 deltagere på sykkeltrimmen. Premier til Nellaug Bjermeland, Christin Lid og ????
*  56 forsøk på sykkelferdighetsløypa. 3-delt førsteplass til Alfred Bergum, Bjørnar Daugstad og 
    Simon Lindseth
* ca. 90 middager med laks eller kylling. All honnør til kokkene, det var veldig god mat.
* Brutto inntekt før dansen, inkl. loddsalg dagene før: kr. 24.310,-
* 127 solgte billetter på dansen
* Omsetning øl/vin:   kr. 16.500,-

Netto inntekt for STORDAGEN inkl. loddsalg dagene før, ligger an til å lande på 35-40.000,- kroner.

GRATULERER MED DAGEN :-)

 

02.05.03: "Rusken" gikk av stabelen i går, og barna var veldig flinke i år. De ble utstyrt med trillebår, spader, hansker og sekker, hele tre sekker med søppel plukket de opp fra grøftene langs gangveien ut til Bedehuset. Etterpå fikk de pølser med brød av Daugstad Ungdomslag. 
En liten knippe av elevene som plukket søppel

19.04.03: Det går rykter om at Setervegen er åpen i påsken. Det er mulig å kjøre opp til "Borg" (krysset mot Sesssætra). Det koster hundre kroner å bruke vegen nå i påska. Det eneste som mangler nå er mer snø i fjellet, for man må visstnok være ganske så fantasifull for å kunne gå på ski på fjellet nå i påsken.

24.03.03: Daugstad Vel og Daugstad Ungdomslag slår klutene sammen for å prøve å skaffe til veie midler til å få opp gatelys langs hele gangveien  (Les mer)

Roald Fiksdal vil legge ned Daugstad Skule fra høsten av (Les mer)

Da er Daugstad Skule vedtatt nedlagt ved kommunestyret 20.feb-03 (Les mer)

Mjelthaugkomiteen holder årsmøte tirsdag 25.feb. kl.20.00 på Daugstad Skule. Vanlige årsmøtesaker.

Daugstad Vel holder årsmøte tirsdag 18.feb. kl.20.00 på Daugstad Skule (Les sakslista)

Daugstad Ungdomslag holder årsmøte ons. 12.feb. kl.20:00. Vanlige årsmøtesaker. Forslag til årsmøtet må være styret i hende innen 5.feb. VEL MØTT! Styret

Les fra nyhetsarkivet for 2002