Arkiv    Linker   Gjestebok   


Nyhetsarkiv 2009

29.12.09: Noen bilder fra ishockey kamp på søndag:


22.12.09: Nå er det skøyteis på Daugstad igjen!!! Man regner med at den brukes fra og med i ettermiddag.

31.10.09: Daugstad Bygdelag arrangerte Halloween party for 1-7 kl i går kveld. Det kom ca 55 barn med skumle kostymer, men med edle hensikter. Det ble masse GÅTTERI, heksebrygg, cupfinalebrus og mye mer godt. Videre var det leiker og visning av kortfilm i kinoen. Her er et fotogalleri fra arrangementet.

24.10.09: Daugstad Bygdelag har begynt på å opparbeide uteområde i tilknytning til Gildeheim. Dette har helt siden gangveien kom, vært etterlengtet for å kunne bruke Gildeheim på en barnevennlig måte. Det skal nå lages en gangbro som knytter sammen områdene på begge sider av elven. På uteområdet vil det bli opparbeidet med beplanting i skråningene, dam og benker nede ved elven, og lekeapparater mellom "Bua" og "Gundahuset". Bildet under viser brokarene og området.

14.09.09: Det fjerde gatelyset er nå blitt påkjørt. Stolpen nedenfor "Rabben" har fått seg kakk av atter en bil som opplevde europaveien for smal. Stolpen står fortsatt, men selve lampen henger ned og har takket for seg. Det sies at bilen var en trailer, og det skjedde sist mandag.

15.09.09: Stemmefordelingen i Vestnes Kommune:

14.09.09: Uoffisielle tall fra Valget på Daugstad viser følgende fordeling:
Senterpartiet: 43
Fremskrittspartiet: 32
Arbeiderpartiet: 31
Kristelig Folkeparti: 12
Høyre: 11
Venstre: 3
Rødt: 2
Sosialistisk Venstreparti: 1
Kristent Samlingsparti: 1
Blank: 1

138 personer møtte på Gildeheim for å stemme, og ca 23 hadde forhåndsstemt. Valgdeltagelsen for Daugstad ligger dermed på ca. 76,7%.
Lykke til med resultatet.

Stort bilde31.08.09: Buss havna utfor veien på Hoemsstranda i dag tidlig. Rbnett opplyser at ulykken skyldes sykdom hos sjåføren, og at passasjerene ble sendt videre med drosje. Man trenger ikke mye fantasi for å tenke seg scenarioet med skolebuss, trailer i mot og et illebefinnende hos en av sjåførene på denne smale veien!!!! DB har i flere år kjempet for å få utbedret denne veien, men Vegvesenet har bare lagt på et lag til med asfalt - som gjør veien enda smalere!!

13.08.09: Rbnett melder om Trafikkulykke på Sætre ved Villa Organic i dag. 3 biler var involvert, der to av de måtte fraktes bort med redningsbil. Det ble ikke meldt noen person skader.

27.07.09: Sist lørdag trosset både bygdefolket og mange andre regnveret, og møtte opp på årets Fjord Cabomza. Det var en allsidig og god musikalsk opplevese å være publikumer under årets Fjord Cabomza, så får vi håpe på bedre ver til neste år. Johan Hjelvik var flittig med fotoapparatet. Klikk her for å se bildene.

23.07.09: I dag er Nordvestnett i gang med å skifte ut lysstolpen som ble nedkjørt for over en måned siden.

15.06.09: I løpet av de siste dagene, forsvant lyktestolpe nr.3 langs europaveien i bygda. Nå et par hundre meter innafor bedehuset. Er det noen som vet hva som skjedde? Mail adressen finner du nederst på hovedsida....

26.05.09: Daugstad Filmklubb har fått lisens for å vise film blandt medlemmene av Norwegian Film. På denne måten er måten DB driver filmklubben helt i henhold til Norske lovbestemmelser.
 

18.05.09: Årets feiring av nasjonaldagen ble utrolig flott. Knall sol, varmt og godt, og upåklagelig arrangert. Her er bilder:03.05.09: Som hvert år, ble det ogaå i år arrangert "Rusken". Altså rydding langs gangveien og gamleveien. Det var ikke så veldig mange som møtte - 13 stk - men det ble gjordt en god jobb. Etter ryddingen kosta man seg med grillmat og kake i fantastisk vårvær. Det ble ryddet fra Hoem til Skjegstad inklusive gamleveien og byggefeltet. Det ble dessverre ikke tatt bilder. Wenaas sponset arbeidshansker til alle.

26.04.09: Kjempefin sykkeldag også i år. Det var i år 92 personer som deltok med startnummer i dag. Etter sykkelturen var det salg av god lakse- eller karbonade middag og utlodning. Her følger noen bilder fra dagen:


23.04.09: Etablererboligen i byggefeltet ble i går solgt til Pelle, som nå endelig kan begynne å kalle seg ekte Daugstading......, i tillegg til Pelle på fjellet :)

 
 

19.04.09: Som kanskje mange har sett, så er Sesselva blitt pusset på, og Br. Villa har laget seg en bro og tømmeroppstillingsplass på utsida av elva. Plastringa av elvebredden ser virkelig fint ut. Kanskje man kunne legge tilrette for en tursti gjennom undergangen, forbi Daugstadsaga til "Daugstadkaia"?  Burde noen også begynne å tenke på å reparere vannrøret ned til Daugstadsaga? Og den vanndrevne saga? Det er ikke mange igjen av disse i området....
 

20.03.09: Ifølge VestnesAvisa kan vi gratulerer Oddbjørn Bergheim med to gullmedaljer i lengde, og en fjerdeplass på 60 meteren under Veteran NM i Drammen nyli. Gratulerer så meget.

01.03.09: Daugstad Bygdelag holdt årsmøte sist fredag kveld. Det var et veldig dårlig oppmøte, og man lurte litt på hvorfor det...? Er det det at folk synes at det meste fungerer bra? Er det fordi man er redd for å bli valgt til noe? Eller....? Vennligst legg inn kommentarer i gjesteboka...
Årsmøtet ble allikevel et bra møte, med grundige diskusjoner om sakene som ble tatt opp. Les møtereferatet her. Valgkomiteen hadde gjort en god jobb, og dens innstilling ble tatt til følge. Les den her.

25.02.09: "Pelle på fjellet" informerer nå om at Villa har sponset akebrett på Nakken! På grunn av stor pågang på akebretta på Olasetra etter reportasjen om Norges flotteste akebakke, har Villa gått inn og sponset 10 stk akebrett. Disse kan hentes - kun ett per person, ved varden på toppen av Helsetnakken. Aking mot Olasetra eller Vike. Nydelig føre! Vær forsiktig - akingen skjer på eget ansvar! Husk å ta med opp igjen neste gang du går mot toppen! Ha en riktig god tur!

25.02.09: Som kjent, så er det mye farting på Helsetnakken for tiden, og her er et bidrag fra Pelle om hans forhold til denne fine fjelltoppen.
 

23.02.09: Ny utgave av "Lys & Varme" er utdelt i postkassene. Har du ikke fått den, eller har lyst å lese den en gang til.... - så har du muligheten her.
Vi håper dere alle setter pris på det arbeidet og aktivitene som Daugstad Bygdelag står for. Som et tegn på dette vil vi sette stor pris på om dere bidrar med kr.300,- per hustand til vår konto 4056.40.09093 - som en støtte til det videre arbeidet (kontingent for 2008)

16.02.09: Det er mange som etterspør mer bilder på nettsidene her, men det er ingen som kommer med bilder.... Vi har nå samlet en del bilder i et nytt fotogalleri. Klikk på Daugstad -Bilder 2, eller følg denne linken her.

13.01.09: Utrolig populær dametrening på Solsiden Gym for tiden. Hele 31 damer møtte opp i kveld og "steppet" ivei under dyktig instruksjon fra Elisabeth Sylte. Denne trimmen er gratis for medlemmer i Solsiden Gym, mens den koster kr. 40,- per gang for ikke medlemmer.

Les fra nyhetsarkivet for 2008
Les fra nyhetsarkivet for 2007
Les fra nyhetsarkivet for 2006
Les fra nyhetsarkivet for 2005
Les fra nyhetsarkivet for 2004
Les fra nyhetsarkivet for 2003
Les fra nyhetsarkivet for 2002