Bilder   Historie    Daugstad Skole    Tomter     Ledige hus     Næringsliv/Kunstnere    Overnatting


Anton Villa: tlf: 71 18 13 35English textDeutche text
Hus med 2 leiligheter for utleieDette huset er innredet med to leiligheter, den ene enden for 2 personer, med stor veranda. Den andre enden er beregnet for 4 personer, med to soverom på loftet. Det er felles bad for leilighetene, med vaskemaskin. På kjøkkenet finner du det du tenger av kokeutstyr, servise, bestikk, kjøleskap og en liten fryser. Det er TV i den største leiligheten.

  Naust/Rorbu for 4 personer. Naust/Rorbu for utleie Anton, Karen og en turist ved Naustet

Begge husene ligger 5 km fra Vikebukt og butikk, der det også går hurtigbåt til Molde. Sengklær kan ordnes om ønskelig. To båter med påhengsmotor fordeles på de tre leilighetene.


Liv Solveig Villa:"Naustet" i sommerdrakt tlf: 71 18 32 03 (mail)"Naustet" sett fra sjøsiden
Naust/Rorbu med plass for 5-7 personer, fordelt på soverom, stue og hems. Bratt trapp til hemsen, som kan være vanskelig for de aller yngste og de aller eldste. Nytt bad og gang. På kjøkkenet finner du det du tenger av kokeutstyr, servise, bestikk, kjøleskap og en liten fryser. Forøvrig er der TV og robåt. Sengklær kan ordnes om ønskelig. 5,5 km fra Vikebukt og butikk, der det også går hurtigbåt til Molde.

Kjøkkenet Stue Stue Hems Bad SoveromSoverom Soleplass

 

Daugstad gir forøvrig store muligheter for friluftsliv både til vanns og til fjells, jakt og fiske. Daugstad ligger veldig sentralt til, midt mellom Ålesund, Molde og Åndalsnes. En veldig fin rund-biltur med start og stopp på Daugstad, anbefales til Trollstigen og Geiranger.