Arkiv    Linker   Gjestebok   


24.10.16: TV-aksjonen 2016 for støtte til Røde Kors som skal redde liv og gi omfattende helsehjelp til noen av de mest sårbare i verden – mennesker rammet av krig og konflikt.

30.04.16: Kjempefine forhold for sykkedag i dag. Ikke fullt så mange deltagere som tidligere år, men alt fungerte fint og det virket som at folk koste seg i solvarmen :) Mange takk til sponsorer og besøkende :) Her er noen bilder fra dagen:

 

24.02.16: Veldig bra oppmøte på Årsmøtet for DB :) 15 personer møtte til møtet på Gildeheim. Heidi hadde baka sjokoladekake så alle ble fornøyd ;)
Trekkplasteret for årets møte var nok spørsmålet om "Strøm til setra". Se referat og årsmelding for DB og for Solsiden Gym.

02.05.15: STORDAGEN i år ble også til en STOR dag. Det meste klaffet med arrangementet, alt fra ok vær, til god lapskaus (skryt til Wenche :)), flott musikk ved Liv Marit Sætre og Maja Skavnes, nesten 60 personer som deltok på sykkelløpet, troll og trolldrikke kom på plass tidsnok, og mange flotte premier fikk seg ny eier :) All maten ble solgt ut, og kinoen ble fylt til bristepunktet under filmvisningen.
Det eneste som gikk skeis var at vi glemte å sende ut en fotograf til sykkelløpet. Noen som tok et bilde eller to? Vennligst send til webmaster@daugstad.org

Pub og Quiz på kvelden var populær også i kveld. Veldig gode spørsmål og opplegg av Anna :)
Den gode musikken til dansen stod "Staute Kara" fra Vestnes for. Dessverre kjente ikke publikum sin besøkelsestid, og i underkant av 30 personer kom og hygget seg. For kjekt vart det læll, og musikerne stod løpet ut.

28.04.15: Stikkrenna ved bedehuset kollapset nylig og et skummelt hull oppstod i vegbanen. Arne sier at det er kjempestort og ca 3m dybde. Mesta har nå gravet over veien og lagt ned nye rør.

09.04.15: Vestnes kommune holdt i kveld på Gildeheim et informasjonsmøte for Daugstad og Vike omden pågående rulleringen av kommuneplanen. Det tok litt tid å få i orden det tekniske med fremvisning av informasjonen på storskjerm, men det kom på plass og møtet kunne begynne.
DB hadde på forhånd fått innspll fra kommunen om at de ikke hadde noen egne store planer for bygda, da det ikke er så stort press på hverken tilflytting eller øvrig aktivitet - men at vi burde se på inneklemte små landbruksområder som et utgangspnkt for evt nye tomter.
DB utarbeidet derfor et innspill på mulige områder i "sentrum" i bygda som kan være aktuell for bolibygging der det er lett tilgjengeleig med vei, strøm, vann og avløp. Dette er vesentlig for å holde nede kostnadene med en boligtomt (det er tross alt ikke så stor etterspørsel på tomter).
DB uttrykte også bekymring for å bruke den eneste mulige industritomten i bygda med mulighet for dypvannskai til boligformål.
Redaktøren var ikke tilstede og har fått lite informasjon om innholdet, men har forstått det slik at det var enkelte konflikter mellom landbruksinteresser og utvikling i bygda.

Etter møtet har DB fått innspill om at gangvei Skjagstad-Helset bør inn på planen, og vi har også jobbet med nausttomter som vi har sendt inn et innspill om innen fristen for dette. Les det her.

14.02.15: Her er referat og årsmelding for Daugstad Bygdelag og Solsiden Gym fra årsmøtet på onsdag.

10.02.15: I morgen er det årsmøte, og sakslisten finner du her

09.02.15: Bygda sin første BALLDAG ble avviklet i dag, med godt besøk og rent trivelig var det. Nesten all ball ble solgt og mange nyttet anledningen til å se på den nye kjellerstuen. Her er noen bilder:

01.02.15: Fullt hus med kjekke folk og veldig morsom film under åpningen av kjellersuen. Til og med en hjemmelaget film ble vist..., også den var populær.... Guten på bilde 4 og 6 er samme gutten :)

31.01.15: Velkommen til presentasjon av vår nye kjellerstue på Gildeheim søndag 1. feb kl 18:00.
Dugnadsjentene stiller med vafler, pizza, kaffe m.m og selvfølgelig filmvisning kl 19:00 med "Hundreåringen som klatret ut av vinduet og forsvant". En riktig så morsom svensk film :) Velkommen til alle. Her er link til plakater for film og filmkafe.

18.01.15: Veldig flotte og kjekke ungdommer vi har i bygda :) Bruker masse med tid for å pusse opp kjelleren på Gildeheim - og til og med fått med seg venner fra Tresfjord og Helland :) Store endringer er blitt gjort siden nyttår og man er nå kommet så langt at man kan begynne å montere opp ting på veggene igjen. Her er noen bilder:

 

Les fra nyhetsarkivet for 2014
Les fra nyhetsarkivet for 2013
Les fra nyhetsarkivet for 2012
Les fra nyhetsarkivet for 2011
Les fra nyhetsarkivet for 2010
Les fra nyhetsarkivet for 2009
Les fra nyhetsarkivet for 2008
Les fra nyhetsarkivet for 2007
Les fra nyhetsarkivet for 2006
Les fra nyhetsarkivet for 2005
Les fra nyhetsarkivet for 2004
Les fra nyhetsarkivet for 2003
Les fra nyhetsarkivet for 2002